Nyhed

Kate Moss går til musikken

Der har længe gået rygter om, at supermodellen Kate Moss er ved at indspille en cd med kæreste og sanger for The Kills, Jamie Hince

Den britiske supermodel Kate Moss har længe haft med musik at gøre. Hun har hjulpet med at skrive sange med eks-kæresten Pete Doherty og har sunget med på Primal Screams cover-version af Lee Hazelwoods "Some Velvet Morning". Medierne har igennem længere tid skrevet, at hun muligvis er i gang med at indspille en plade med sin nuværende kæreste, Jamie Hince fra The Kills, og selvom det endnu ikke er bekræftet, løber rygterne hurtigt. Den engelske avis The Sun har bragt en artikel, hvor de fortæller, at hun har et stærkt ønske om at lave en plade, og de har angiveligt talt med en anonym kilde, som kunne fortælle, at Hince er fristet til at indspille en plade med supermodellen, eftersom han er vant til at høre hende synge derhjemme.

En talsmand fra PRS For Music (Performing Right Society) udtaler: "Kate har været med til at skrive nogle sange sammen med Pete Doherty, og hun kan nu få sin del af de royalties. Både Pete Doherty og Jamie Hince er medlemmer. Vi er glade for også at kunne byde Kate velkommen".

Om Kate Moss er ved at skifte karrierespor, er ikke godt at vide. Der er sikkert mange, som vil begræde det, hvis den legendariske skønhed vælger at stoppe med at posere. Hun har for eksempel forsødet tilværelsen for mange ved at medvirke i en kampagne for det sexede lingeri-mærke Agent Provocateur. Tidligere har hun medvirket i adskillige musikvideoer, en enkelt spillefilm, og hun er i øjeblikket i gang med at skrive en bog. Kate er en travl pige, så det bliver spændende at se, om hun også skal til at have en karriere inden for musikken.

ANNONCE