Nyhed

Machine Head i Danmark bekræftet

Metalgiganterne spiller i Tap 1-hallen i København med Hatebreed, Bleeding Through og All Shall Perish i februar

I dag kan den danske afdeling af koncertarrangøren Live Nation bekræfte, at Machine Head spiller i Tap 1-hallen i København 3. februar 2010 med opvarmning fra grupperne Hatebreed, Bleeding Through og All Shall Perish, som GAFFA kunne fortælle om i går.

Machine Head er hyppige gæster i Danmark. De spillede på Roskilde Festival i 2007 og i KB Hallen i København senere samme år, og i juli i år var de forbi Train i Århus. Nu kommer gruppen så tilbage til København.

Machine Head spiller i de nyrenoverede tappehaller, også kendt som Tap 1, mellem Vesterbro og Valby, 3. februar på deres "The Black Procession Tour", hvor de også får selskab af metalgrupperne Hatebreed, Bleeding Through og All Shall Perish. Machine Head fortæller, at dette bliver deres absolutte sidste turné, før de går i studiet for at indspille efterfølgeren til albummet "The Blackening" fra 2007.

Forsanger Rob Flynn udtaler:"Efter at have turneret i tre år er vi ovenud lykkelige for at kunne afslutte denne turné på vores egne betingelser, med vores show, vores scene, vores produktion, vores kontrol, og vi er så heldige, at vi kan tage tre af vores yndlingsbands med os, det bliver fucking massivt!!!"

Machine Head har altid ligget lunt i svinget anmeldermæssigt i GAFFA, hvor deres plader og koncerter har fået mellem fire og seks stjerner. Koncerten i juli på Train fik fem stjerner af Michael José Gonzalez, der blandt andet skrev følgende:

"Bandet hiver den ene mesterlige metal-komposition efter den anden ud af ærmet og serverer dem med energi og klædelig aggressivitet, hvorved de gør deres til, at aftenen bliver en særlig oplevelse, hvor man ud over at få lov at opleve et af verdens største metal-bands i intime rammer også får en performance, der er helt i top."

Billetsalget begynder mandag den 7. september. Køb billetter via GAFFA Live

 

ANNONCE