Nyhed

Macy Gray glæder sig til Danmark

GAFFA fangede det store soulnavn forud for hendes dobbeltoptræden i København og Århus

Siden det store gennembrud med debutalbummet "On How Life Is" fra 1999 har Natalie Renee McIntyre under navnet Macy Gray været en af de største soul- og r&b-sangerinder i verden. Macy Gray, der også blander jazz, hiphop og elektronisk musik ind sin musik, optræder både den 13. september på Train i Århus og den 14. september i Amager Bio i København. GAFFA fik en snak med souldronningen om de kommende shows i det danske.

Hvordan er det gået i øveren?

-Det er gået rigtigt godt. Vi er på turné nu og er kommet til Belgien. Så vi er færdige med at øve, men touren går rigtigt godt og der fantastiske fester hver nat. Publikum ser ud til at elske det; der er masser skrig og dans, så det er perfekt.


Hvad kan vi forvente os af koncerten?

-Det bliver sjovt, for mine fans i Danmark er festlige, og den energi kommer direkte tilbage til os på scenen. Det bliver som en stor fest, hvor folk bare kysser og danser hele aftenen. Vi spiller sange fra alle mine albums, og det bliver bare en rigtig god aften!

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?


-Vi kommer i tøjet, og så beder vi alle sammen en fællesbøn. Så beder jeg for mig selv, og så har vi masse musik, som vi spiller lige før showet. Vi hører altid Britney Spears' album "Blackout". Hver gang. Men det er mest der, jeg kan lide det album.

Læs hele interviewet her.

 


ANNONCE