Nyhed

Mnemic er gået i studiet

Bandet er godt i gang med at indspille materiale til deres fjerde album, der udsendes til januar

Mnemic er gået i studiet for at indspille deres fjerde studie album med titlen "Sons Of The System". Albummet udkommer mandag 18. januar på selskabet Nuclear Blast Records, og indspilningerne sker endnu engang sammen med produceren Tue Madsen.

Om det kommende album siger Mnemic til GAFFA:

- Efter en mindre turnépause på cirka to år er vi gået i studiet for at indspille 15 helt nye numre. Vores batterier er blevet genopladet, og vi glæder os helt vildt til at lade vores fans høre det nye materiale. Materialet er et mix af grind, rock, polyrytmik, elektronisk og det repræsenterer lyden af et mere modent Mnemic, hvis vi selv skal sige det i al ydmyghed. I modsætning til vores sidste album Passenger, vil indspilningen foregå på dansk jord. Vi bliver i vores egne trygge omgivelser, og glæder os til at arbejde sammen med vores gamle ven og fantastiske producer Tue Madsen, der også har produceret vores to første albums "Mechanical Spin Phenomena" og "The Audio Injected Soul".

Trommerne bliver indspillet i denne uge i Tue Madsens Antfarm Studio, hvorimod guitar, bas og vokal bliver indspillet i bandets eget studie med Madsen som supervisor.

Mnemic har lovet at dokumentere hele processen i en række dagbogsinlæg her på GAFFA.dk, og det første historier fra studiet kan allerede læses her på siden nu.


ANNONCE