Nyhed

Pavement bekræfter gendannelse

Bandets pladeselskab fortæller, at Pavement har fundet sammen igen for at give koncerter i hele verden

Efter mange års spekulation så det onsdag 16. september ud til at medlemmerne af Pavement endelig havde fundet sammen igen, og nu kan pladeselskabet så bekræfte gendannelsen. Dermed ligger det fast, at Pavement vil tage på en verdensturné i 2010.

Det er Mark Ibold, Scott "Spiral Stairs" Kannberg, Stephen Malkmus, Bob Nastanovich og Steve West, der skal ud og give koncerter sammen, hvilket også er det hold, der har indspillet alle Pavements plader med undtagelse af debuten "Slanted & Enchanted", hvor Gary Young sad bag trommerne. I pressematerialet fremgår det desuden, at bandet er gendannet "for at spille koncerter verden over i 2010".

 

Indtil videre er der kun bekræftet en enkelt koncert, der skal afvikles i Central Park i New York 21. september, men i et interview med Rolling Stone fortæller Scott Kannberg, at de muligvis vil spille en eller to koncerter i Central Park, og at de også lige nu snakker med festivaler som Coachella, men at intet endnu ligger fast.

 

Om beslutningen til at lade sig gendanne siger Kannberg, at de først begyndte at tale om det for nogle måneder siden, og at det skete på en ret afslappet måde:

 

"Steve [Malkmus] og jeg havde bare en telefonsamtale, og vi havde aldrig talt om det før. Vi har snakket sammen gennem årene, men emnet kom aldrig op. Men så spurgte vores agent os om de New York-shows, og så kontaktede vi de andre i bandet, og de sagde, "Yeah, det er det rigtige tidspunkt. Hvis alle er klar til at gøre det, så skal vi gøre det og se, hvad der sker". Der var ikke nogen afgørende faktor - det skete bare naturligt".

 

Det fremhæves dog, at der ikke er tale om en permanent gendannelse, så man skal desværre nok ikke begynde at få forventninger om at få nyt materiale fra bandet. Men efter ti års fravær fra scenerne verden over, så er forventningen om en kommende verdensturné vist også rigeligt.

ANNONCE