Nyhed

Pavement vil til Europa

Den gendannede gruppe udtaler nu, at de helt sikkert vil give koncerter i England til næste år

I forbindelse med at Pavement annoncerede deres gendannelse, fortalte de samtidig at havde planlagt en koncert i Central Park i New York 21. september. Den blev ikke overraskende udsolgt på få minutter, og lynhurtigt fulgte tre nye datoer samme sted, som det nu heller ikke er længere er muligt at få billet til. Men der er heldigvis flere shows på vej, og nu har bandet lovet, at de også vil tage turen til Europa.

Det er NME, der har talt med Scott "Spiral Stairs" Kannberg, der kan fortælle, at de blandt andet er åbne for at spille på næste års Glastonbury Festival.

"Der kommer helt sikkert engelske shows. Vi kigger på sommeren lige nu, men jeg ved ikke, hvor meget vi skal turnere. Storbritannien er på en måde der, hvor vi startede".


Kannberg er desuden lidt rystet over, at bandet har fire udsolgte shows om et år, og han synes, det lige nu virker uoverskueligt bare at skulle i gang med at øve igen. Derfor siger han også at al snak om nyt materiale må vente til efter de har spillet nogle koncerter sammen.

Han fortæller, at Pavement gerne vil gøre deres fans glade, men at de samtidig ikke vil spille hvor som helst. Han udelukker, at de vil spille på "store, dumme festivaler" og indikerer, at de ikke har tænkt sig at spille vanvittig mange koncerter på den kommende turné.

Men engelske koncerter og specielt festivaljobs er jo interessant fra et dansk perspektiv, og man kan jo nu håbe, at bandet kan blive overtalt til også at lægge vejen forbi Danmark.


ANNONCE