Nyhed

Rob Halford synger julesalmer

Frontmand og forsanger for det legendariske heavy metal-band Judas Priest udgiver jule-cd til oktober

Heavy metal og traditionelle julesalmer. Ikke den mest åbenlyse fusion, men det er ikke desto mindre, hvad man kan vente sig den 26. oktober, hvor Rob Halford, frontmand og sanger for Judas Priest, er klar med et nyt solo-projekt "Halford III - Winter Songs".

På Halfords hjemmeside kan man læse om udgivelsen, der er den første soloudgivelse fra hans hånd i syv år.

"Jeg har altid sagt at jeg godt kunne tænke mig at producere en jule-cd. The Halford Band har sammenstykket en fantastisk udgivelse, og vi er glade for at have produceret en samling af julesange, som vi alle har holdt af, siden vi var børn".


Blandt disse kan man blandt andet høre klassikeren "Come All Ye Faithful", men Rob Halford har også selv skrevet en god portion nye sange. Det er der sikkert mange dedikerede fans der sætte stor pris på, da der som nævnt ikke har været meget nyt at høre fra hans side i mere end syv år - og selvom nogen af os måske trækker lidt på smilebåndet af at frontmanden fra det 30 år gamle, engelske metal-band har givet sig i kast med salmer, er der nok en god chance for at det bliver populært blandt rock-fans, der måske synes, at der har manglet lidt julemusik, de kan holde ud at høre på.

Foreløbigt er følgende sange offentliggjort som værende at finde på cd'en:

Get Into The Spirit
When Christmas Comes For Everyone
Light Of The World
What Child Is This
Oh Holy Night
Come All Ye Faithful


Den første single, "Get Into The Spirit", kommer i radioen allerede den 29. september.

ANNONCE