Nyhed

Sean Kingston udgiver andet album

Den unge reggae-superstjerne planlægger at have syv singler på det kommende album "Tomorrow"

Med download-hittet "Beautiful Girls" brød Sean Kingston lydmuren og placerede sig på toppen af hitlisterne i 2007. Nu vender den 19-årige popstjerne tilbage med albummet "Tomorrow", hvorfra han allerede har udsendt singlerne "I'm At War" og "Fire Burning".

Sean Kingston er født i Miami og opvokset i Kingston i Jamaica og kombinerer især de to byers musikalske udtryk i iørefaldende numre, der på ingen tid gjorde det unge håb til en superstjerne. Nummeret "Beautiful Girls", der låner basgangen og lyriske fragmenter fra Ben E. King-hittet "Stand By Me", åbnede for en turbolent karriere for Sean Kingston, og reggae-sangeren har indtil videre mere end otte millioner downloads af sit musik på samvittigheden.

"Tomorrow" blander ligesom sin forgænger genrene reggae, hip hop, r&b og rock og indeholder gæsteoptrædener fra den amerikanske rockgruppe Good Charlotte og Wyclef Jean, der sammen med RedOne og J.R. Rotem har stået for produktionen på albummet. Sean Kingston fortalte om samarbejdet med de forskellige kunstnere i et interview med Billboard.com og sagde blandt andet:

"Jeg er en stor fan af Lady Gaga-lyden, så jeg så op til RedOne. Han giver albummet hele den der elektroniske synth og dance-følelse. Jeg tager ofte i klubber i Miami og ser, hvad der fungerer der. Med hensyn til Good Charlotte, så skriver gruppen ikke bare alt deres musik selv, men når man lytter til sangene, kan man høre, at de har virkelig fængende sange og gode melodier. Jeg er en meget melodisk person."

Reggae-superstjernen har også arbejdet sammen med rapperen Flo Rida, og har turneret med både Gwen Stefani og r&b-divaen Beyoncé. Det nye album "Tomorrow" fra den unge stjernekomet ventes at være på hylderne den 22. september.

Tracklisten kan ses nedenfor:

   1. "Welcome To Tomorrow"
   2. "War"
   3. "Fire Burning"
   4. "My Girlfriend"
   5. "Face Drop"
   6. "Magical"
   7. "Island Queen"
   8. "Tomorrow"
   9. "Twist Ya Around"
  10. "Wrap U Around Me"
  11. "Shoulda Let U Go" feat. Good Charlotte
  12. "Over"
  13. "Ice Cream Girl" feat. Wyclef Jean
  14. "Why U Wanna Go"
  15. "Addicted" (Bonus Track)

ANNONCE