Nyhed

The Dead Weather gæster København

Den amerikanske supergruppe lægger vejen forbi Store Vega til november

Gruppen The Dead Weather består af Jack White (The White Stripes), Alison Mosshart (The Kills), Jack Lawrence (The Raconteurs) og Dean Fertita (Queens Of The Stone Age), og kombinationen af disse bands og ikke mindst Jack Whites status som international rockstjerne har givet gruppen status som supergruppe. Til november kan man opleve bandet live for første gang på dansk jord, når de kommer på besøg i Store Vega 5. november.

The Dead Weather debuterede med en lidt ujævn udgivelse i juli måned og efter at have spillet en stribe små, uannoncerede koncerter satte de i august gang i en amerikansk turné, der afsluttes midt i næste måned. Mandag 19. oktober sætter de så gang i den europæiske turné med et job i Manchester, og nu er det så blevet offentliggjort, at de også har tænkt sig at lægge vejen forbi København.

Et kig på gruppens sætlister viser, at de ud over materialet fra "Horehound" til de amerikanske koncerter også har underholdt med en stribe forskellige coverversioner af sange med kunstnere som Pentagram, Bob Dylan og Them. Man skal dog ikke forvente høre materiale fra de fire musikeres egne bands. Jack White har desuden udtalt, at de har indøvet endnu flere coverversioner, så måske dukker der nye overraskelser op til de europæiske koncerter.

The Dead Weather giver koncert i Store Vega 5. november.Billetsalget starter mandag den 21. september klokken 10:00, og billetter kan købes via GAFFA Live.

 

ANNONCE