Nyhed

The Psyke Project og The Burning på fælles turné

De to danske metalbands tager på "DK's Tungeste Tour '09" med besøg fra flere forskellige upcoming bands

Den danske metalscene har på det seneste været særdeles livlig og annoncerede koncerter, metalfestivaler og ikke mindst den kommende prisuddelingsfest Danish Metal Awards vidner om, at genrens ildsjæle ikke ligger på den lade side. Nu bliver en ny dobbeltturné stablet på benene med de etablerede grupper The Psyke Project og The Burning (billedet), som slår metalpjalterne sammen.

The Psyke Project tager på turen med det spritnye album "Dead Storm" i tasken. Udgivelsen fra den københavnske kaoskvintet er blevet taget vel imod, og GAFFAs anmelder belønnede også albummet med fire stjerner og skrev blandt andet i sin anmeldelse:

"Når Dead Storm fremstår som kvintettens til dato lettest tilgængelige, skyldes det ikke, at musikken er blevet mildere eller noget i den dur. Det er et mere kontrolleret band, man møder på "Dead Storm". Man har på fornemmelsen, at bandet på dette album har et fast tag i tøjlerne og aldrig mister det, selv når musikken lyder mest kaotisk og ildevarslende."


The Burning tager også nyt med i form af deres nyerhvervede guitarist Alex Kjeldsen, som skal stå sin prøve i løbet af turnéen. Frontmand i The Burning, Johnny Haven, er dog ikke i tvivl om, at publikum vil tage godt imod ham og udtaler i en pressemeddelelse: "Det bliver så fed at komme ud at vise folk, hvorfor vi er helt oppe at ringe over Alex, og vi har da også et par nye overraskelser med rundt, så kom glad."

The Burning og The Psyke Project rejser i løbet af de næste måneder rundt i landet med "DK's Tungeste Tour '09", hvor de også introducerer en række nye metalbands, der står foran deres store gennembrud. Blandt andet er Crocell, der vandt sidste års Metal Award for årets talent, annonceret på flere af de annoncerede tour-datoer.

Turné begynder den 25. september, og de enkelte koncertdatoer med ekstrabands kan ses nedenfor. Billetter kan desuden findes via GAFFA Live.


Den 25. september - The Rock, København (Med Mudslide)
Den 26. september - Pitstop, Kolding (Med Crocell)

Den 9. oktober - Templet, Lyngby (Med Scarred By Beauty)
Den 10. oktober - Gimle, Roskilde (Med Palt)

Den 15. oktober - Voxhall, Århus (Med Crocell)
Den 16. oktober - Paletten, Viborg (Med Crocell)
Den 17. oktober - Kansas City, Odense (Med Angrified)

ANNONCE