Nyhed

The Raveonettes laver titelsangen til Lulu & Leon

Soundtracket til TV3’s største dramasatsning nogensinde er desuden komponeret af Swan Lee-guitaristen Jonas Struck

"Lulu & Leon" er en actionepræget dramaserie om en frisørsalon-ejeren Lulu, der opdager sin ægtemands kriminelle netværk. Når dramaserien går i luften i denne måned, er det med en The Raveonettes-titelmelodi og et soundtrack fra guitaristen fra det hedengangne Swan Lee, Jonas Struck, der også har et album klar med projektet Cours Lapin.

The Raveonettes leverer titelsangen "Go Girl", der kan høres på traileren til den kommende serie. Den velkendte rockduo har snart deres fjerde album "In And Out Of Control" ude, men denne sang er dog kun med på TV3's soundtrack-udgivelse. Desuden bidrager musikeren Jacob Bellens, der er kendt fra Murder og I Got You On Tape, også med sangen "Time", der afslutter hvert afsnit af "Lulu & Leon".

Hovedmanden bag lydsporet til "Lulu & Leon" er dog Jonas Struck, som i samarbejde med series fire instruktører har lavet spændingsmusikken, der kan høres i selve seriens forløb. Ex Swan Lee-manden har samtidig med dette soundtrack også selv leveret score og titelsang til TV2's nye serie "Lærkevej", der har premiere i dag den 24. september.

Jonas Struck har desuden flere jern i ilden med det kommende projekt Cours Lapin, som er et samarbejde mellem ham, Louise Alenius, Asger Baden, samt produceren Peder. Cours Lapin, der kombinerer franske chansons med Tim Burton-lignende musik, kunne ses på dette års Roskilde Festival og har et album ude den 12. Oktober. Først kan den aktive musikers nye filmmusik høres, når lydsporet udkommer i næste uge.

Soundtracket til "Lulu & Leon" udgives digitalt den 30. september.

 

ANNONCE