Nyhed

Thom Yorke udsender solosange

Radiohead-sangeren har færdiggjort to gamle sange, der nu udsendes på en 12" single

Selvom medlemmerne af Radiohead lige nu burde fokusere på at få skrevet materiale til opfølgeren til "In Rainbows" fra 2007, så synes de at bruge en del tid på at sende nyt materiale ud, der ikke har noget med det kommende album at gøre. Senest er kommet meddelelsen om, at frontmanden Thom Yorke nu er klar med to nye sange, der udkommer 21. september.

Det drejer sig om sangene "FeelingPulledApartbyHorses" og "The Hollow Earth", der begge er sange af ældre dato, der aldrig er blevet færdiggjort. Men det er de nu, og de vil blive udsendt på en 12" vinyl-single senere på måneden, hvor man naturligvis også vil kunne downloade dem.

Førstnævnte sang har ifølge Radioheads officielle webside sin oprindelse i 2001, men den er til lejligheden blevet omarrangeret af Yorke i samarbejde med Jonny Greenwood og Nigel Godrich. Sidstnævnte har også været inde over på "The Hollow Earth", der oprindeligt blev skrevet til Yorkes soloalbum "The Eraser" fra 2006, men altså først er blevet færdiggjort nu.


Ingen af disse sange vil dog dukke op på det kommende soundtrack til filmen "New Moon", hvor Thom Yorke medvirker, så der er altså mere materiale på vej i slutningen af oktober fra Radiohead-sangeren.

Den kommende udgivelse udsendes 21. september.

ANNONCE