Nyhed

Cheryl Cole sagde nej tak til kæmpe-hits

Da sangerinden samlede sange ind til sin solodebut forbigik hun Taio Cruzs "Break Your Heart"

Den britiske sangerinde Cheryl Cole udgav i februar albummet "3 Words", der har afstedkommet kæmpehittet "Fight For This Love", men der kunne tilsyneladende have været flere af slagsen at finde på tracklisten. Taio Cruz tilbød i hvert fald Cole sangene "Break Your Heart" og "Dirty Picture", hvoraf den første har ligget nummer et på hitlisterne i både USA, Storbritannien og mange andre europæiske lande. Cole takkede dog pænt nej tak, hvilket Cruz er både lettet og skuffet over, ifølge en pressemeddelelse fra Universal Music.

Taio Cruz har altså selv udgivet "Break Your Heart", og står for at udgive "Dirty Pictures", der er indspillet som duet med Ke$ha. Sidstnævnte mener Cruz dog, at Cheryl Cole skulle have taget med på "3 Words", især i lyset af en særdeles omtalt skilsmisse fra hendes mand, Chelseas venstreback, Ashley Cole:

"Jeg synes, hun skulle have indspillet og udsendt den, nu hvor hende og Ashley har problemer, efter at han har sendt frække billeder til andre piger, så kunne hun ligesom sige "fyre sender altså også frække billeder til mig", udtaler Cruz i pressemeddelelsen.

Det er nu ikke ligefrem, fordi pladesalget har svigtet Cheryl Cole, der selv står for at udsende endnu en single, "Parachute". "3 Words" lagde nemlig ud som nummer ét på UK Album Chart, og solgte platin efter kun to uger i butikkerne. Taio Cruz er dog ikke helt fraværende på Coles debutalbum. Han står nemlig bag nummeret "Stand Up".

ANNONCE