Nyhed

Distortion er klar med programmet

Udover Simian Mobile Disco er navne som Gus Gus og Schlachtofbronx også på programmet

Tidligere på måneden kom Simian Mobile Disco til at afsløre på MySpace, at de skulle spille til den københavnske fest Distortion, og nu er folkene bag den fem dage lange begivenhed så klar til både at bekræfte abernes besøg samt offentliggøre det fulde program.

Udover SMD er også Gus Gus, Schlachtofbronx, Superpitcher og Beardyman blandt de udenlandske topnavne, mens WhoMadeWho og Spleen United udgør de største danske navne på plakaten. Men med mindre bogstaver finder man som altid dusinvis af danske og internationale kunstnere, der alle skal være med til at konventere København til en stor fest.

Der er desuden listet en lang række foreninger, der vil være ansvarlige for deres egne arrangementer, og med navne som Copenhell, Copenhagen Jazz Festival, Vice, Roskilde Festival og Sound Of Copenhagen, burde der være mulighed for bogstavelig talt at opleve musik i alle genrer.

Distortion kan opleves i dagene 2.-6. juni, og hele programmet kan ses på festivalens webside, hvor man også kan finde informationer om billetsalg og de mange fester.

ANNONCE