Nyhed

Eminems nye album kommer til juni

Eminem lægger lige nu sidste hånd på sit kommende album, men det bliver ikke "Relapse 2"

2009 var Eminems comeback-år med de to "Relapse"-udgivelser "Relapse" og "Relapse: Refill". Nu følger den hvide rapper så op med tredje udgivelse i comeback-rækken, nemlig et album, der ganske overraskende har fået titlen "Recovery".

Der havde ellers været tale om endnu en udgivelse i "Relapse-serien", men den idé stak Eminem eminent en pind igennem med det lidt kryptiske tweet "Der er ingen Relapse 2," for et par dage siden. Dette tweet har uden tvivl givet mange Eminem-fans både tårer i øjnene og søvnløse natter, da det meget vel kunne tolkes som om, der ikke var noget nyt på vej fra rapperen. Men det er der altså, blot under en anden titel, nemlig "Recovery".

På det nye album, der er den hvide rappers syvende udgivelse på et major label, har Eminem samarbejdet med en række andre kunstnere, heriblandt DJ Khalil, Just Blaze, Jim Jonsin, Boi-1da.

Da "Relapse" udkom sidste år, gik det direkte ind som nummer ét på den amerikanske hitliste, og var det bedst sælgende album det år. Desuden gav det Eminem hans Grammy nummer 11, da han vandt i kategorien "Best Rap Album". Som forklaring på, hvorfor det næste album ikke bliver et "Relapse-album" siger Eminem, på sin hjemmeside:

"Som jeg indspillede og arbejdede med nye producere, begyndte ideen om en opfølger til 'Relapse' at give mindre og mindre mening for mig, og jeg ville lave et helt nyt album. Musikken på 'Recovery' blev ganske anderledes end 'Relapse', og jeg synes det fortjener sin egen titel."

Det længeventede album kommer på gaden den 21. juni. Eminem gæster desuden denne sommer festivalerne T In The Park i Skotland, Gampel i Schweiz og Oxegen i Irland, der alle afvikles i juli måned.

ANNONCE