Nyhed

Eminems nye single lander i morgen

”Not Afraid” bliver den første sang, vi får at høre fra ”Recovery”

I morgen giver Eminem for første gang en smagsprøve på hans kommende album, "Recovery". Singlen hedder "Not Afraid", og vil blive præsenteret på Eminems egen internetradiostation "Shade 45". Stationen er en del af Sirius netværket, og spiller, til forskel fra mange andre amerikanske radioer, musikken hundrede procent ucensureret.

"Det er ikke nogen mørk sang," udtaler manager Paul Rosenberg i et interview med Digital Spy. "Den er mere tilgængelig for flere fans." Singlen er produceret af Boi-1da, der blandt andet har produceret en del sange for Drake og Kardinall Official.

Sangen vil blive spillet i showet "The Morning After with Angela Yee" klokken 15 i England, 10 i USA, og altså klokken 16 i Danmark.

"Recovery" er Eminems syvende studiealbum, og gæstes blandt andre af Lloyd Banks, 50 Cent og Lil Wayne, mens produktionssiden dækkes af folk som Just Blaze, Jim Jonsin og DJ Khalil. Desuden kigger Royce Da 5'9", der jo tidligere har beefet med Eminem og hans gruppe D12, forbi vokalboksen, inden pladen udkommer 21. juni.

 Lyt med i morgen klokken 16 her.

ANNONCE