Nyhed

Musikkens svar på Joakim von And hedder Edgar Bronfman

Warner Music Groups Edgar Bronfman topper listen over de rigeste folk i musikbranchen i England

Engelske The Sunday Times har listet de rigeste folk i musikbranchen, og ind på en førsteplads kom Edgar Bronfman – der ikke engang er englænder. Bronfman er direktør for amerikanske Warner Music Group, men er for nylig flyttet fra New York til London for at give sine børn mulighed for at opleve verden udenfor guds eget land.

Bronfman har, med sine 14,1 milliarder kroner, skubbet den tidligere ejer af Zomba Records, Clive Calder, ned på en andenplads, og Andrew Lloyd Webber ned på en tredjeplads.

Den første udøvende kunstner på listen er naturligvis Sir Paul McCartney, der kommer ind som nummer fem med 4,1 milliarder kroner.

Og ikke langt efter ex-Beatlen kommer Sir X Factor, Simon Cowell, hvis formue er steget med mere end 340 millioner siden sidste år, så han nu rammer en 11. plads med sine 1,4 milliarder.

Andre rock'n'roll-folk, der er at finde på Top 20, er blandt andre Mick Jagger (nummer 7), Elton John (nummer 8), Keith Richards (nummer 10), Ringo Starr (nummer 15), Tom Jones (nummer 17) og Eric Clapton (nummer 18).

Udover listen med de tunge drenge har The Sunday Times også publiceret en liste over de rigeste, unge musikfolk. Denne liste har Charlotte Church som nummer et med 94 millioner. Også Katie Melua, Craig David, Lily Allen og Amy Winehouse er at finde på listen.

ANNONCE