Nyhed

Ringo Starr skriver ikke længere autografer

Ringo Starr fortæller nu, at han stoppede med at give autografer, fordi folk solgte dem på eBay

I halvandet år har eks-Beatle Ringo Starr ikke skrevet autografer eller læst fanbreve, hvilket han gjorde verden opmærksom på at han var stoppet med i et videoklip på sin hjemmeside i oktober 2008. I går fortalte Ringo så endelig, hvorfor han havde taget denne beslutning.

Til BBC Radio 2 fortalte den ellers så venlige musiker:

"Jeg skrev autografer, og næste dag var de på eBay. Så jeg besluttede ganske enkelt, at jeg havde gjort min del. Det er det hele."

Ringo fortalte den engelske radiovært Sir Terry Wogan, at han havde givet "millionvis" af autografer, inden han besluttede sig for at stoppe, og at han var overrasket over, at det var blevet så stor en nyhed.

"Jeg regnede helt ærligt ikke med at det ville blive en verdensnyhed – BBC og CNN," grinte han.

Ting og sager med autografer fra alle fire medlemmer af The Beatles kan stadig få priserne i vejret. Sidste år blev et visitkort med autografer fra samtlige Beatles-medlemmer solgt for 30.000 kroner.

Prisen for Ringos autograf når dog ikke disse højder, men ligger i området 600-1.000 kroner for nyere genstande, mens ting med hans autograf fra hans tid med The Beatles sælges for omkring 2.500-4.500 kroner.

Siden Ringo er stoppet med at skrive autografer, er priserne dog steget med omkring 30 procent.

ANNONCE