Nyhed

Sensation vender tilbage

Det omvandrende house-cirkus indtager endnu en gang Parken i november

Verdens største house-event, Sensation, er på tegnebrættet, og for tredje år i træk kan mere end 30.000 hvidklædte gæster få muligheden for at opleve det på tæt hold i Parken. Dette års tema hedder "Celebrate Life" og afholdes til november, og talsmanden for Sensation København, Martin Thomsen, lover at toppe sidste års spektakulære opsætning med noget helt nyskabende. I en pressemeddelelse beskriver han det således:

"Showet vil i år sprænge rammerne for, hvad man kan forvente sig af et event af denne størrelse. Hvor gæsterne før har været tilskuere til en utrolig begivenhed, vil de i 2010 selv blive en del af showet. 2010-showet er nyskabende på alle områder for at få folk til at mærke stemningen, musikken og hinanden."

Sidste år havde den københavnske del af Sensation-turnéen besøg af mennesker fra ikke færre end 31 lande, og det forventes, at det samme bliver tilfældet i år. Første stop er som altid Amsterdam, og billetter til dette var udsolgt på en halv time. Eftersom København er andet stop på turen, forventer arrangørerne, at mange vil vælge dette, men også det skandinaviske publikum skal have del i æren, siger Sensations hollandske grundlægger Duncan Stutterheim. Han mener at danskerne og vores naboer "som ingen andre har forstået at Sensation handler om at slipper hæmningerne og kaste sig ud i den elektroniske musik." Han fortsætter med at forklare, at skulle han selv vælge, ville han helst til den danske Sensation-fest. 

"Sensation - Celebrate Life" finder sted lørdag den 13. november i Parken, København. Der er arrangeret et særligt før-forsalget billetsalg via Billetlugen, hvor 1.000 billetter sættes til salg, og det oven i købet til samme pris som sidste år, 560 kroner. Resten af billetterne kan først købes fra engang i august. Det såkaldte "early bird"-salg starter i morgen, tirsdag den 20. april klokken 10.00 her. Køber man disse billetter får man to gratis musikdownloads og prioriteret indgang til eventen. Der er endnu ikke annonceret line-up for i år.

ANNONCE