Nyhed

Simian Mobile Disco til Distortion

Dj-duoen har selv annonceret deres ankomst til dette års udgave af den københavnske festival

Dette år har Distortion festival ti års jubilæum, og selvom arrangørerne endnu ikke officielt sætter navne på plakaten, så er det alligevel lykkedes at sætte navn på et af året acts. Simian Mobile Disco har nemlig lagt deres program for sommeren ud på deres officielle MySpace-side, og her kan man læse sig frem til, at de dukker op på Distortion for at give et dj-sæt.

Det er muligt, at der vil være et nyt album fra SMD på gaden, inden de kommer til Danmark. Da de medvirkede i et program på BBC Radio 1 i januar, afslørede de nemlig, at de forventer at have en plade klar "senere i 2010". Hvornår det helt konkret kan blive vides ikke, men til gengæld fortalte de i samme program, at lyden ville være techno-baseret, og det kan danske fans måske være heldige at få en forsmag på, hvis det endnu unavngivne album ikke er i butikkerne inden da.

Distortion finder sted fra onsdag den 2. juni til søndag den 6. juni rundt omkring i København, og Simian Mobile Disco har selv sat deres optræden til onsdag den 2. juni. For dem som ikke er bekendte med konceptet, så er der både koncerter om dagen og natten. I dagtimerne holdes der såkaldte "block-parties", der som navnet antyder foregår i Københavns gader og stræder, og i øvrigt er ganske gratis. Aftenernes acts går indendørs til "Club Clash", der foregår rundt omkring på byens klubber.

Billetsalget er endnu ikke startet, og hvornår det gør foreligger der endnu ingen information om.

ANNONCE