Nyhed

Spot fuldender programmet

Der kommer erfaren electropop og ung efterskolemusik til årets festival

Spot har endelig afsløret de to resterende grupper til 2010-udgaven af den århusianske festival. Turboweekend og Undarlegur er navnene, der fuldender programmet.

Turboweekend er en electropop-trio, der har fået utallige femstjernede live-anmeldelser af GAFFA. For eksempel til sidste års Spot, hvor Michael Gonzalez blandt andet skrev: "Der er ingen slinger i valsen fra bandets side. Der spilles stramt og selvsikkert med en bevidsthed om kvaliteten af eget materiale. Festivalfolket er i festhumør, og stemningen er i top."

Deres andet album, "Ghost of a Chance" fik af GAFFA fire stjerner, og dommen "Danserock med fine nuancer. Et velspillende Turboweekend forlader momentvist overhalingsbanen." 26. marts drog bandet ud på en Danmark-turné, der afsluttes udmiddelbart inden Spot, og de skulle dermed kunne give lige så flot og underholdende show som altid.

Det purunge gruppe Undarlegur blev dannet på Østhimmerlands Ungdomsskole i 2008, og anden halvdel af deres ophold, foråret 2009, vandt de efterskolefestivalen Aftryk, og dermed dette års optræden på Spot. Selv beskriver bandet deres lyd som "eksperimenterende, psykedelisk og mystisk," og instrumenteringen tæller naturligvis trommer, guitar og synthesizer, men også "papkasse med elastikker".

 

131 programpunkter står klar til årets Spot Festival, der finder sted 21. og 22. maj, og selvom programmet nu er komplet, mangler vi stadig de sidste offentliggørelser til InterSpot, den internationale minifestival, der afholdes 20. maj.

Der er i øvrigt stadig billetter på GAFFA Live

ANNONCE