Nyhed

You Say Party! We Say Die!-trommeslager død

Devon Clifford kollapsede under en koncert fredag aften, og døde i går morges

Med risiko for at lyde morbid kunne man måske godt sige, at det er at friste skæbnen, når man vælger at kalde sit band "You Say Party! We Say Die", især når man vælger at spille i et så halsbrækkende tempo, som disse canadiere gør. Under alle omstændigheder gik det så galt, som det kan gå for bandets trommeslager Devon Clifford, der fredag aften kollapsede på scenen under en koncert i Vancouver. 

Årsagen til kollapset var en hjerneblødning. Da frontkvinde og forsangerinde Becky Ninkovic opdagede, at Clifford var kollapset, bad hun publikum om at ringe efter en ambulance. Han blev efterfølgende kørt på hospitalet, hvor han undergik en hasteoperation. Det var dog desværre ikke nok til at redde Clifford, der søndag morgen sov ind på hospitalet, kun 30 år gammel. I en udtalelse fra bandets pladeselskab Paper Bag står der følgende:

"Det er med stor sorg, vi må meddele at vores kære ven Devon Clifford er gået bort for kun få timer siden, på et hospital i Vancouver, omgivet af familie og venner. Han vil blive savnet dybt af alle, der kendte ham. Jeg beder om, at man respekterer familiens privatliv i denne utroligt svære tid."

På You Say Party! We Say Die!'s officielle Twitter-side er der lagt en meget enkel hyldest ud, der simpelthen siger "DEVON CLIFFORD 1979 - 2010 R.I.P.". Gruppen har en to en halv måned lang Europa-turné planlagt, men hvorvidt den bliver gennemført, er nok temmelig tvivlsomt.

ANNONCE