Nyhed

Ave udskyder album til oktober

"12 Poems & Sing Me The Silence I Once Used To Know" er skudt to måneder

Det var egentlig meningen, at Odense-gruppen Aves dobbelte debutalbum "12 Poems & Sing Me The Silence I Once Used To Know" skulle udkomme mandag den 9. august, men nu har gruppen, dens pladeselskab og den bookingbureau i fællesskab valgt at udskyde albummet til 25. oktober af promotion-mæssige årsager.

Albummet er som nævnt et dobbeltalbum, hvor cd1 består af 12 sange med musik til engelsksprogede digtere fra perioden perioden 1552-1928. Cd2 er indspillet med Odense Symfoniorkester og Herning Drengekor og består af den sammenhængende sangcyklus "Sing Me The Silence I Once Used To Know", som Ave første gang opførte ved Spot Festivals gallaåbning i 2009 og siden har opført i hjembyen.

På Spot Festival 2009 fik Ave hele fem stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev følgende:

"Aves moderat storladne, let melankolske, melodiske og meget stemningsfulde rock har på forhånd et symfonisk element og egner sig derfor fortrinligt til et stort orkester, og rockbesætningen og de akustiske instrumenter gik smukt op i en højere enhed. Uanset om det gjaldt de afdæmpede eller de mere pompøse passager, som begge er hyppige i Aves musik, og som her kom til udtryk gennem blandt andet harpe, pauker og de allestedsnærværende strygere, mens koret kom og gik på de helt rigtige steder."

I marts udgav Ave i øvrigt en forsmag på albummet med titlen "Five Poems", som fik en firstjernet anmeldelse af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev: "Lydbilledet er karakteriseret ved forsanger Dennis Winterskovs dybe og fyldige stemme, orgler, analoge synths, støjende guitarer, skramlende slagtøj, skæve taktarter og hyppige temposkift undervejs i sangene, som dog generelt holder igen med farten og rummer mange små produktionsmæssige detaljer."

ANNONCE