Nyhed

Nye navne til Recession

Den århusianske festival præsenterer fem nye bands

Den århusianske festival, Recession har i dag offentliggjort fem nye navne til festivalen, der finder sted den 8. og 9. oktober på Voxhall og Vestergade 58. Det drejer sig om:

Kite (SE)
Andreas Tillander (SE)
Mind In A Box (AT)
Rummelsnuff Feat. Claus Larsen (DE/DK)
Wobble Squad  (DK)

Om de nye navne skriver arrangørerne:

"Svenske Andreas Tilliander har for alvor formået at få hul igennem til et bredere publikum med sin særlige blanding af minimal house, acid og techno tilsat dubs og en række vokale bidrag fra artister som Jocke Berg (Kent (SE)) og Johan T. Karlsson (Familjen (SE)).

Endnu et svensk band er Kite fra Malmø, som spiller elektronisk pop, der både rammer det elektroniske og indie-publikummet. Mind.in.a.box er et østrigsk electronica-band, og deres technopop-sound kan beskrives som en krydsning mellem futurepop, progressive trance og cyberpunk.

Rummelsnuff aka Roger Baptist fra Tyskland er bodybuilder, udsmider og tidligere medlem af bands som Freunde der Italienischen Oper og EBM/industrial-bandet Automatic Noir. Han gæstede RECession- festivalen sidste år og fik den årlige Recession-kanin for hans optræden. Han er tilbage i år i selskab med Claus Larsen fra Leæther Strip, der medvirker på enkelte sange til Recession-koncerten.

Til sidst kan vi offentliggøre Wobble Squad, der spiller hård-bas-i-dit-fjæs-dubstep uden mådehold og kompromis. Wobble squad spiller de største, bedste og mest intense tracks inden for genren."

Billetter til festivalen kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE