Nyhed

Porcupine Tree gæster Århus

Bandet vender tilbage til Danmark til oktober

Den engelske gruppe Porcupine Tree har været flittige gæster her i landet de senere år, og kunne blandt andet opleves tidligere på året på Roskilde Festival. Men når de vender tilbage til Danmark til oktober, er det dog for at spille i Århus.

Oplysningen om den kommende danske koncert kommer via gruppens officielle webside, hvor bandet fortæller, at de har tænkt sig at lægge vejen forbi Train 4. oktober.

Det bliver som nævnt bandets anden danske koncert i år, da man også kunne opleve dem på årets udgave af Roskilde Festival. Her var GAFFAs Finn P. Madsen på plads blandt publikum, og i en femstjernet anmeldelse roser han ikke overraskende bandets tekniske kunnen:

"De hårdtslående introriffs til "Occam's Razor" står knivskarpt, hvorefter et drone-agtigt lydbillede slår over i "The Blind House", der skifter mellem det luftige og den tunge lyd, hvor smuk korsang pynter på helheden. Wilson formår tilmed at skifte instrument hele tre gange i løbet af nummeret. Det siger ikke så lidt om hans perfektionisme. Hos Porcupine Tree er intet tilfældigt".

Porcupine Tree kan opleves på Train i Århus 4. oktober, og billetter kan købes fra 11. august via Ebillet.dk.

ANNONCE