Nyhed

Roskilde Festival åbner for billetsalget

Endnu før indtrykkene fra dette års festival helt har lagt sig, sætter arrangørerne nu 5000 billetter til salg til dette års pris

Efter succesfulde koncerter med blandt andre Prince, Muse og Them Crooked Vultures er Roskilde Festival traditionen tro klar til at se frem mod næste års største danske musikbegivenhed. Det betyder i første omgang, at arrangørerne sætter 5000 billetter til salg til den fordelagtige pris.

Festivalen sælger de første billetter for en "Early Bird"-pris, der angiveligt betyder, at de hurtige festivalgæster kan anskaffe sig en billet til Roskilde Festival 2011 i god tid og betale det samme, som dette års billet kostede.

Derudover har arrangørerne afsat 3000 af disse billetter til deres rateordning, der giver mulighed for at betale billetten over flere måneder. Her skal man være opmærksom på, at muligheden for at betale i rater udelukkende gælder folk over 18 år med danske bankkonti. Tilbuddet gælder desuden kun billetter til hele festivalugen, hvilket vil sige, at der endnu ikke er sat nogen dagsbilletter til salg.

Næste års Roskilde Festival løber af stablen fra den 30. juni - 3. juli med warm-up 26. - 29. juni. Man kan læse mere om det tidlige billetkøb på festivalens hjemmeside og naturligvis også investere i en billet til den kommende festival med det samme.

ANNONCE