Nyhed

Kærlighed uden grænser afholder demonstrationskoncerter

Kira, Naja Rosa og Jens Unmack giver støttekoncerter for retten til at kunne leve i Danmark med sin ægtefælle

På onsdag den 8. december bliver der afholdt en demonstration af Kærlighed Uden Grænser på Christiansborg Slotsplads, hvor en række danske kunstnere vil spille for retten til at kunne leve i Danmark med sin ægtefælle.

Kærlighed Uden Grænser beskriver arrangementet i en pressemeddelelse:

"På Christiansborg Slotsplads afholdes der onsdag den 8. december 2010 kl. 16:00 - 18:00 en bred folkelig demonstration for retten til at kunne leve i sit eget land med den, man elsker, og imod tilknytningskrav, boligkrav, bankgarantier og pointsystemer, der sætter nytteværdi på mennesker."

Til demonstrationen vil Kira Skov (billedet), Love Shop-pladeaktuelle Jens Unmack, Naja Rosa og Wafande vise deres støtte ved at give koncerter. Kira Skov udtaler:

"Jeg mener, at vi med det nye pointsystem bevæger os længere ud på den deroute, Danmark i mine øjne har været på i lang tid nu. At vi skal have lov til at frasortere folk ud fra kompetencer, som vi har værdisat, er langt ude. Kærlighed er en menneskeret i et demokratisk, frit samfund, og vi skal have ret til at leve sammen med dem, vi elsker." siger Kira Skov i en pressemeddelelse, og tilføjer:

"Det er klamt, at alt skal gøres op i hvad 'de har at tilbyde os'. Gæstfrihed og næstekærlighed er ikke længere værdier, vi vægter højt i vores samfund, og det er en skam!"

Ud over de musikalske indslag vil Rasmus Botofte fra Rytteriet underholde, og der vil være taler af Gitte Seeberg (tidl MF for C og Y), Margrethe Vestager (B), Johanne Schmidt-Nielsen (Ø), Dennis Kristensen (FOA), Lars Kyhnau Hansen (Kærlighed uden grænser) og Cristopher Bo Bramsen (Danes Worldwide).

Kærlighed Uden Grænser er et tværpolitisk initiativ, der retter en skarp kritik mod de danske regler for familiesammenføring, og deres demonstrationskoncerter og taler finder sted på onsdag den 8. december på Christiansborg Slotsplads, mens der også er demonstrationer i både Århus og Odense. Læs yderligere information på Kærlighed Uden Grænsers Facebook-profil.

ANNONCE