Nyhed

Peter, Bjorn and John til Frost Festival

Den svenske indiepoptrio spiller i København til februar

Frost Festivalen, som finder sted på forskellige københavnske spillesteder i løbet af februar måned, kan allerede prale af at have Owen Pallett, 4 Guys From The Future og The Good The Bad på programmet.

Selvom dansk vintervejr, frost og februar ikke umiddelbart harmonerer med svensk, sommeragtig indiepop med et fløjteomkvæd, så er trioen Peter, Bjorn and John i dag annonceret som et hovednavn og skal spille den på Lille Vega.

Trioen fra Stockholm har udgivet fire album med "Writer's Block" (2006) og deres gennembrudssingle "Young Folks" som højdepunktet. Deres seneste album "The Living Thing" (2009) har fået lidt blandede anmeldelser, men nu er Peter, Bjorn And John på vej med deres sjette udgivelse, som skulle blive et regulært poprockalbum.


Frost Festivalen afholdes for første gang i 2011 og er en del af Wonderful Copenhagens festivalparaply, WonderCool, der ud over rock også vil sætte fokus på mode, design, mad og jazz. Peter, Bjorn and John giver koncert på Lille Vega den 18. februar.

ANNONCE