Nyhed

Balkan Beat Party starter op

Arrangørerne lover sigøjnerdisko uden grænser i Pumpehuset denne weekend

Konceptet Balkan Beat Party Copenhagen vender stærkt tilbage til hovedstaden, og denne gang har man allieret sig med Pumpehuset, for at skabe aftener med Balkanmusik i alle afskygninger, leveret af bands og dj fra ind- og udland. Det løber af stablen for første gang i morgen, lørdag den 6. februar, og arrangementet beskrives i en pressemeddelelse således:

"Nu er Balkan Beat tilbage i Pumpehuset, og i spidsen for det københavnske BBP står Bjonko Stosic, også kendt fra Balkan-orkestret Copenhagen Chalgija, som sammen med Pumpehuset med garanti vil levere de vildeste og skøreste Balkan-fester. Den københavnske afdeling vil fremover præsentere og promovere de fedeste Balkan-bands og de mest vilde dj's fra hele verden. Balkan Beat Party Copenhagen tager dig til Balkans højlande i tiden mellem bryllupper og begravelser, løbende fra nabo til nabo i sin søgen efter mere blomme-brændevin, mens man jagtes af et enormt Balkan Brass Band. Gør dig klar til en original Balkan-fest – en sigøjnerdisko uden grænser!"

Denne lørdag aften står skuespilleren Zlatko Buric (ham fra Pusher-filmene) som vært, og han skal blandt andre præsentere svenske Erdogan Orkestar og danske Opa Opa Orkestar, samt et udvalg af dj's og andet godtfolk. Det fulde line-up kan ses nedenfor.

Balkan Beat Party foregår i Pumpehuset, lørdag den 6. februar fra klokken 21.00. Billetter kan købes via GAFFA Live.

Line-up:

ERDOGAN ORKESTAR(swe) 

OPA OPA ORKESTAR(dk) 

CPH CHALGIJA(dk/mk) 

BUREK I BOZA MC'S(dk)

BELAJ KRU(dk) 

BBP EXTRAS

ANNONCE