Nyhed

Doves samler hits og sjældenheder

Englænderne udsender de største hits sammen med b-sider og videoer under titlen "The Places Between: The Best Of Doves"

Efter at have udsendt fire fuldlængde udgivelser er det nu blevet tid for Doves til at samle de største hits, der til april udsendes med titlen "The Places Between: The Best Of Doves". Albummet kommer desuden i en version med tre skiver, hvor man udover de kendte sange også får b-sider og videoer med i købet.

Doves debuterede i 2000 med albummet "Lost Souls", der solgte platin i hjemlandet England. Men det store gennembrud kom to år senere med "The Last Broadcast", der røg ind på førstepladsen af den engelske albumhitliste og genererede hittet "Here Goes The Fear", der nåede op på en tredjepladsen på singlehitlisten.

Successen er fortsat med de efterfølgende to udgivelser, og i marts måned vil Doves udsende singlen "Andalucia", der skal fungere som foreløber for den kommende opsamlingsplade. Pladen indeholder fjorten tracks fra fire studieplader samt den nye single, men det er deluxe-udgaven der er særligt interessant for fans.

Her får man nitten sange, der er en kombination af b-sider, ep-tracks, remix, alternative versioner samt seks numre, der ikke tidligere har været udsendt. Derudover får man også en dvd med tretten musikvideoer, der spænder over hele bandets karriere.

"The Places Between: The Best Of Doves" udsendes 5. april.

ANNONCE