Nyhed

EMI vil ikke sælge Abbey Road

Selskabet er i stedet i forhandlinger med en partner om at revitalisere de legendariske studier

Rygter i den engelske presse om at selskabet EMI skulle have planer om at sælge Abbey Road-studierne, hvor The Beatles og Pink Floyd indspillede klassiske rockudgivelser, har den seneste uge sat gang i en lang række spekulationer om studiernes fremtid. Men nu udtaler pladeselskabet, at planerne om et salg er lagt på hylden, og at man i stedet fokuserer på, sammen med en partner, at revitalisere studierne.

Pladeselskabet har udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at de sidste år afviste et bud på studierne, og efterfølgende har besluttet sig for at beholde dem. I pressemeddelelsen fremgår det, at de i de senere år har tabt penge på studierne, og derfor ønsker de nu at gennemføre en revitalisering af de gamle studier, hvilket dog kommer til at koste en del penge.

Derfor arbejder de nu på at finde den rette partner til at gå ind i projektet. Samtidig bifalder man interessen i at fremskynde beslutningen om at gøre Abbey Road-studierne til et landemærke, hvilket var en af de ting, der kom på tale i forbindelse med historien om salget. EMI har dog været i tale med English Heritage om at give studierne landemærkestatus siden november.

EMI har ejet bygningen på Abbey Road siden 1929 og har brugt den som studie siden 1931.

ANNONCE