Nyhed

(hed)p.e. til Danmark

Det californiske punkband indtager Odense til marts

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når det amerikanske hardcore-band med det finurlige navn (hed)p.e. indtager scenen på spillestedet Kansas City i Odense. Gruppen udgav i 2009 deres syvende studiealbum "New World Orphans". Pladen handler ifølge bandet selv om de mennesker, som er blevet opgivet af systemet, hvilket de mener også gælder dem selv.

Gruppen er kendt for at være politiske og for at have manglende respekt overfor autoriteter og musikalske genrer. Bandets forsanger Jared Gomez fortæller i en pressemeddelelse lidt om, hvad det er, bandet har på hjerte:

"Prøv lige og hør. Vi kommer fra landet, der hylder sex, stoffer og rock and roll. Alt det har stadig sin plads her i verden, og vi har ikke vendt ryggen til, hvad vi var, eller har sagt i fortiden. Men taget kig på verden omkring dig. Det gjorde vi. Vi vågnede op en dag og sagde til os selv, at der er noget galt. Vi har analyseret det individuelt og som et band og besluttet, at det var på tide at vække den amerikanske ungdom!"

Bandet kan opleves på scenen i Odense den 26. marts sammen med grupperne Threat Signal og Attila, og billetter kan købes via Kansas Citys egen webside.

 

ANNONCE