Nyhed

Kom gratis til Zulu Awards

Zulu giver bajere og billetter, suppe og musik til alle nye organdonorer i morgen onsdag

Har du endnu ikke taget stilling til organdonation, får du her en grund til at gøre det: Billetter til Zulu Awards. TV2s søsterstation griber nemlig nu ud efter ungdommens hjerter med en såkaldt "Organ-bus." Den røde bus vil på onsdag bevæge sig fra RUC i Roskilde, over KUA på Amager, til Nytorv i København, hvor festen først rigtig går i gang.

Hele turen igennem vil DJ Jacob Guldager holde liv i passagererne, der samtidig kan læske i suppe og udfylde donorkort. Når Organ-bussen finder hvile på Nytorv, diskes der op med gratis øl og fede djs til alle fremmødte. Her vil DJ MadMax fra Barcelona tilslutte sig Guldager, ligesom også White Pony kommer og spiller op til dans.

Og der er god grund til at kridte sko og svinge ben med tankerne rettet mod sine kommende jordiske rester. Alle, der i løbet af dagen tager stilling, vil nemlig blive præmieret med ét styks gratis billet til Zulu Awards.

Det handler ikke om, hvilken stilling, man tager i forhold til organdonation. Det vigtige er, at man tager stilling. Zulu skriver blandt andet: "Hvis dine nærmeste ikke kender din holdning, kan det være svært for dem at tage stilling. Ikke mindst fordi de i for­vejen vil stå i en vanskelig situation umiddelbart efter din død. Derfor er det vigtigt, at du selv tager stilling, uanset om det er et ja eller et nej."

Plan for turen:

RUC, Roskilde: 11-12:30

KUA, Amager: 14-15:30

Nytorv, Kbh: 16:30-18:30

ANNONCE