Nyhed

Marvin's Revolt lægger karrieren på hylden

Den danske trio har mistet passionen og har derfor valgt at gå hver til sit

Den danske mathrock gruppe Marvin's Revolt lægger efter otte år og tre albumudgivelser deres musikalske karriere på hylden. Det har de for nyligt annonceret på deres Myspace-side.

Marvin's Revolt blev dannet tilbage i 2002 og nåede at udgive tre album. Det seneste blev udgivet for kun få måneder siden, nemlig i november 2009, men nu kan bandet ikke trække den længere; de har simpelhen mistet gnisten.

Bandet fortæller om den store beslutning på deres Myspace:

"Selvom vi har nydt næsten hvert minut af dette fantastiske eventyr, er vi kommet til et sted, hvor den glæde og spænding, som tidligere gjorde det hele værd, er forsvundet. Vi har simpelthen ikke længere passionen for at lave musik sammen som Marvin's Revolt, og det samme gælder for indspilninger, turnéer og alt andet, der er associeret med bandet".

Det er ikke første gang, der er ugler i mosen hos den danske gruppe, Marvin's Revolt startede nemlig ud med at være en kvartet, men blev i 2007 reduceret til en trio.

Bandet fortæller i øvrigt, at de ikke ved, om de på et tidspunkt kunne finde på at samle sig igen, men som det ser ud lige nu, er bandet ikke længere aktivt.

ANNONCE