Nyhed

Mød Motörheads Mikkey Dee

I næste uge er der mulighed for at møde trommeslageren til en meet and greet i København

Som vi kunne berette tidligere på dagen, kan dette års Roskilde Festival-gængere få lov at høre de rutinerede herrer fra legendariske Motörhead levere Rock 'n' Roll. Men der er flere godter i posen for danske Motörhead-fans allerede i næste uge, hvor instrument-butikken Aage Jensen i samarbejde med Wincent Drumsticks generøst har sørget for, at den gale svenske trommeslager Mikkey Dee tropper op for i et par timer at møde sine fans, skrive autografer og svare på spørgsmål.

Før sin tid i Motörhead, hvor han kom til i 1992, var Mikkey Dee, hvis borgerlige navn er Micael Kiriakos Delaoglou, tøndeslager for King Diamond og var derefter hos Don Dokken for en kort bemærkning. Han har skabt sig et navn som trommeslager, ved at levere hurtige og præcise rytmer, der fangede Motörheads frontmand Lemmy Kilmisters opmærksomhed i midt-firserne, og efter gentagne opfordringer fra hans side slog Dee sig permanent ned som trommeslager hos dem.

Mikkey Dee kan mødes i trommeafdelingen i Aage Jensens butik på Landemærket 25 i København, hvor han sidder i to timer, fra klokken 15.00 til 17.00, så man skal nok møde tidligt op, hvis man vil være sikker på at få en autograf med hjem.

 

ANNONCE