Nyhed

Ny elektronisk festival i Silkeborg

Der står electronica i alle afskygninger på plakaten, når No. 9 går i luften til marts

"No. 9 - Silkeborgs og Danmarks nye elektroniske musikfestival - skydes i gang med et brag af et arrangement med den mest ekstensive line-up af elektroniske kunstnere og DJ's nogensinde samlet i DK".

Sådan beskriver arrangørerne selv det seneste skud på elektrofestival-stammen, der starter op allerede i starten af næste måned. Det er en helt ny forening af samme navn som festivalen, der står bag tiltaget, og de vil med denne første udgave af No. 9 forsøge både at hverve flere medlemmer til projektet, og udbrede kendskabet til de mange genrer af elektronisk musik herhjemme.

Her er tale om en endags-festival, med to scener, samt noget de kalder et "blue room", der skal huse workshops, visuelle installationer og meget andet, og festivalgængerne bliver præsenteret for et bredt udsnit af danske elektroniske navne, blandt andre ElectroJuice (billedet), When Saints Go Machine og The Wong Boys. Derudover er der sat et solidt udbud af dj's bag mixerpultene, med genrer som house, dubstep og minimal repræsenteret. Det fulde line-up kan ses nedenfor.


Udover selve festivalen, der skal være en årligt tilbagevendende begivenhed, vil der blive arrangeret et udendørs arrangement ved Silkeborg-søerne i september, der har til formål at skabe mere opmærksomhed omkring næste års udgave af No. 9, hvor man vil afholde en elektronisk musikmesse og diverse workshops i Silkeborg samtidigt med festivalen. Det gør man især i håbet om at tiltrække internationale navne, og altså få et mere alsidigt og prominent program.

No. 9 festival afholdes lørdag den 6. marts, fra klokken 14.00 til 02.00, i Performers House, Kedelbygningen, Silkeborg. Der kan ikke købes billetter over nettet, men bor man i Silkeborg, kan man få billetter i forsalg hos HiFi Klubben og Pladeshoppens Kaffebar. Ellers kan man betale entréen på 150 kr. i døren.

Line-Up


Store Scene:

When Saints Go Machine
Harpcore
The Wong Boys
ElectroJuice
Fire Slag

Dj's, Store Scene/ Lounge Scenen


Dj Zanjani
Dj Phonetic
Dj Jokke
Dj Jazzbox
+ Flere TBA

ANNONCE