Nyhed

Raggapak takker af

Arrangør Nick Sangil oplyser i dag at Raggapak og dermed Silkeborg Reggaefestival stopper

Efter fire dejlige år med store koncertoplevelser i skoven ved Them er det nu slut for Silkeborg Reggaefestival. Årsagen er økonomiske vanskeligheder, der hvert år har resulteret i underskud på mellem 50.000 og 150.000 kr.

På trods af at festivalen hvert år er blevet større og større og stadig mere struktureret og velorganiseret, har det ikke været nok til at få reggaefestivalen i Silkeborg til at løbe rundt. 

De landlige og hyggelige omgivelser i skoven har for mange været et kærkomment alternativ til de store og uoverskuelige festivaler i Europa, men det er samtidig også blevet arrangørernes mareridt. At sørge for vand og elektricitet i skoven, hvor der normalt ikke er nogen af delene, er en yderst bekostelig affære, der hvert år har belastet budgettet voldsomt, og nu er det desværre slut.

Tilbage er der blot at sige tak for fire dejlige år i reggaeland. Tak til Nick og til foreningen Raggapak samt de mange frivillige, der hvert år har ydet et kæmpe arbejde for at også Danmark skulle have en årlig reggae-festival.

Vi er mange, der vil savne Silkeborg Reggaefestival fremover.

ANNONCE