Nyhed

Sinne Eeg klar med femmer

Den danske jazzsangerinde udsender "Don't Be So Blue" i slutningen af marts

Efter to plader indspillet i samarbejde med Chris Minh Doky har sangerinden Sinne Eeg denne gang valgt selv at stå for produktionen og at indspille pladen sammen med sit live-orkester, og resultatet udsendes 22. marts med titlen "Don't Be So Blue".

Albummet er det femte fra Sinne Eeg, der senest var aktuel med albummet "Remembering You", hvor hun havde oversat en række danske sange til engelsk og indspillet dem i fællesskab med navne som Curtis Stigers og Randy Brecker. Denne gang er sangerinden dog gået noget anderledes til værks, og materialet på det kommende album er blevet skrevet og afprøvet, mens hun har turneret med sit band.

Om det kommende album siger Sinne Eeg i en pressemeddelelse:

"Jeg skrev "Don't Be So Blue" som en live-koncert. Som regel skriver man, går i studiet og indspiller, og derefter på turné. De nye sange og den 'bittersøde' stemning trængte sig på undervejs på en turné. Hver aften prøvede vi sangene foran et publikum, og derfor ved jeg også, at disse sange føles helt rigtigt live, da det er sådan, de er skabt".

Sinne Eeg har indspillet musikken sammen med Jacob Christoffersen (klaver), Morten Ramsbøl (bas) og Morten Lund (trommer), og pladen indeholder desuden et gæstevisit fra trompetisten Jesper Riis. Udover syv egne kompositioner byder Sinne Eeg også på nyfortolkninger af klassikere som "My Favorite Things" og "A Sound of Music", begge fra musicalen der deler navn med sidstnævnte sang.

"Don't Be So Blue" er på gaden 22. marts, og Sinne Eeg påbegynder sin Danmarksturné 2. april på Viften i Rødovre, og kan derefter opleves rundt i landet resten af måneden.

ANNONCE