Nyhed

The Temper Trap til Roskilde Festival

Også Electrojuice og FM Belfast har meldt deres ankomst til årets program

Den ugentlige afsløring af bands til dette års Roskilde Festival byder på australske The Temper Trap, danske Electrojuice og islandske FM Belfast, og således er både rock-, electronica-, og pop-fans dækket godt ind i denne omgang.

The Temper Trap er kendt for at lave rock i samme dur som eksempelvis U2 og Muse, og de giver i år deres danske fans rig mulighed for at opleve dem live. De skulle egentlig have spillet november sidste år, men udskød den til den 22. februar, da de fik tilbuddet om at spille til den australske Grammy-uddeling. Da den første koncert så blev meldt fulstændig udsolgt, blev der arrangeret en ekstra-koncert den 23. februar, og nu er de altså sat til at gæste Dyrskuepladsen, til deres tredje koncert herhjemme i år.

ElectroJuice er en ung og fremadstormende dansk duo, der har vakt begejstring med deres blanding af electronica, hiphop og techno, og har sidste år haft æren af at varme op for to store mere eller mindre åndsbeslægtede bands, The Prodigy og Kraftwerk. Deres debut-minialbum fra oktober resulterede også i en syndflod af ros, eksempelvis her hos GAFFA hvor Jesper Buhl smed fem stjerner på disken. Der er helt sikkert lagt op til fest, når drengene går på scenen til juli.


Det samme gælder for islandske FM Belfast, der leverer groovy elektro-pop, og især har gjort sig bemærket ved at lave et noget specielt cover af Rage Against The Machines gamle protest-hit "Killing In The Name". 

Roskilde Festival finder sted fra 1. juli, med warm-up fra den 27. juni. Billetter kan købes via GAFFA Live.

 


ANNONCE