Nyhed

Efterklang sender nytårshilsen med smagsprøver

Uddrag af fire sange fra gruppens kommende album kan høres på gruppens hjemmeside

Som vi har skrevet om flere gange, har Efterklang deres tredje album, "Magic Chairs", lige om hjørnet. Albummet udkommer i ind- og udland 22. februar (dog 23. februar i USA), og på gruppens hjemmeside kan man nu høre uddrag af fire af de nye sange.

Sangene er en del af en nytårshilsen, hvor de fire Efterklang-medlemmer Casper Clausen, Thomas Husmer, Mads Brauer og Rasmus Stolberg har sendt en videohilsen fra hver sit sted spredt rundt over kloden - henholdsvis Toronto i Canada, i Thailand, i København og i Istanbul i Tyrkiet. Efter at have turneret sammen længe og arbejdet intensivt på det nye album har de fire medlemmer nemlig besluttet at fejre jul og nytår i hver sit land, men snart er de samlet igen.

I de fire lydbidder kan man høre, at de nye Efterklang-numre er mere tempofyldte og udadvendte end tidligere hørt, men den karakteristiske Efterklang-lyd er intakt.

Efterklang har annonceret en stor USA-turné i marts og en Europaturné i april og maj oven på udgivelsen af det nye album. Der er endnu ikke offentliggjort nogle danske koncerter, men Efterklang lover, at de senere vil offentliggøre danske koncerter.

Vil man se lidt til Efterklang, kan man dog dukke op til Slaraffenklangs koncerter på VoxHall i Århus 23. januar og Skuespilhuset i København 24. januar. Slaraffenklang er en all-star-gruppe bestående af medlemmerne fra Efterklang og Slaraffenland, der vil spille, som de selv siger, "sange fra begge bands bagkatalog udforsket med de muligheder, der findes i et super-band, med 2 trommeslagere, 11 vokalister, 3 guitarister, 2 bassister, klaver, elektronik og cirka 17 forskellige blæserinstrumenter."

ANNONCE