Nyhed

Figurines og The Kissaway Trail til Pop Revo

Til den syvende udgave af festivalen opfører Figurines albummet "Skeleton" i sin helhed

Den århusianske festival har i forvejen vist indiemuskler ved at præsentere The Rumour Said Fire og amerikanske Bear In Heaven som de første navne på spillestedet Voxhalls scene. Nu er endnu to stærke indienavne klar til at indtage scenen i form af The Kissaway Trail og Figurines (billedet), der spiller for første gang til festivalen.

Der vil især være fokus på Figurines roste album "Skeleton" fra 2005 til Pop Revo, som gruppen har annonceret, at de vil opføre i sin helhed fra "Race You" til "Release Me On The Floor", hvilket publikum kan se frem til.

I 2008 havde dokumentarfilmen 'The Detour' verdenspremiere på Pop Revo. Filmen følger Figurines før, under og efter tilblivelsen af netop "Skeleton", og derfor er det kun på sin plads, at bandet endelig besøger festivalen og netop spiller numrene fra dette album.

Et andet rost indiegruppe fra Danmark har også meldt deres ankomst, nemlig The Kissaway Trail. Gruppen når at besøge den prominente SXSW-festival i Texas og udgive opfølgeren på det roste debutalbum, inden de besøger Pop Revo. Derudover var den odenseanske gruppe det første offentliggjorte danske navn til årets Roskilde Festival, hvilket viser det nye bands styrke.

Der er med andre ord rigeligt at se frem til, når Pop Revo løber af stablen fra den 30. april til 1. maj.

ANNONCE