Nyhed

Fontän og No Blood In Bones til Pre-Pop Revo

Den århusianske festival Pop Revo holder forfest på Musikcaféen, hvor de to kantede popbands kæler for ørerne

Pop Revo har snart skabt en flerårig tradition for at invitere spændende og alternative grupper til den jyske hovedstad i foråret og kunne sidste år præsentere navne som Television Personalities, Gang Gang Dance og Slaraffenland. Nu lægger arrangørerne ud med at varme op til dette års festival med en dobbeltkoncert i Musikcaféen i Århus.

Ideen med Pre-Pop Revo er, at folkene bag festivalen ønsker at lave nytænkning af  festivalideen og laver derfor en række arrangementer inden selve festival, hvoraf koncerten med Fontän og No Blood In Bones er den første.

Gruppen No Blood In Bones spiller caribisk pop og spåes en stor fremtid. Det har også fået indiepladeselskabet Morningside Records til at underskrive en kontrakt med dem og har i december annonceret, at debutep'en, der bliver indspillet i samarbejde med Rune Borup (fra blandt andre I Got You On Tape) er undervejs.

Den svenske duo Fontän er en smule mere etableret og har tidligere imponeret med deres sammenkog af stilarter som balaeric, ambient, postpunk, house, synthpop, kraut og electronica. Gruppen udgav "Aktionskammam" i 2006, der fik fire stjerner af GAFFAs anmelder og fulgte denne udgivelse op med det nye album "Winterhwila".

Der er derfor rig mulighed for høre god musik eller endda udvide ens musikalske horisont, hvis man ikke allerede kender de to indiepop-grupper. Koncerten foregår på Musikcaféen i Århus den 13. Februar, og billetter kan købes i døren.