Nyhed

GAFFA januar er på gaden

Mød vinderne af GAFFA-Prisen, Julian Casablancas, Animal Collective, Vampire Weekend og mange flere og se, hvem der bliver store i 2010 - og læs det store uddannelsestillæg

Så er årets første GAFFA på gaden. 80 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Du kan blandt andet se, hvem der har vundet årets GAFFA-Priser og læse interviews med en række af vinderne. Nærmere betegnet Nephew, Tina Dickow, Jonas Bjerre fra Mew, Selvmord, Efterklang og White Lies.

Vanen tro bringer vi her ved årets indgang en oversigt over 12 danske bands og solister fra vækstlaget, som vi tror kommer til at markere sig stærkt i det nye år. Blandt andre Falluah, Lars And The Hands Of Light og The Rumour Said Fire.

Det er også blevet tid til GAFFAs halvårlige uddannelsestillæg, hvor vi fokuserer på kreative uddannelser med hovedfokus på musik.

Derudover kan du også møde Julian Casablancas, Animal Collective, Vampire Weekend, A Fine Frenzy, Ghost Society og ditbandmitband og mange andre.

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort tillæg om Pretenders i forbindelse med 30-året for udgivelsen af deres stilskabende, selvbetitlede debutalbum. Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med januar-udgaven af GAFFA!

Du kan også klikke her og læse GAFFA januar direkte på din skærm.

ANNONCE