Nyhed

Hope For Haiti Now hitter på iTunes

Blandt de mange tiltag, der er søsat for at hjælpe befolkningen i Haiti, er cd'en "Hope For Haiti Now", og den sætter nu rekorder på iTunes

Støtte-cd'en, der skal hjælpe Haitis befolkning efter jordskælvet, står allerede som det mest downloadede album på iTunes lige nu, og ganske særligt er det, at albummet slår rekorden for at være det mest downloadede album på én dag i hele iTunes' historie.

MTV samlede i fredags en bunke af de allerstørste musikalske stjerner til en støttekoncert for Haiti, og sangene fra koncerten er sidenhen mundet ud i albummet "Hope For Haiti Now". Kunstnerne tæller blandt andre Coldplay, Bruce Springsteen, Madonna og Justin Timberlake. Showet blev arrangeret af George Clooney, som også var konferencier ved showet.

"Hope For Haiti Now" indkasserede på den gode side af 300 millioner kroner, og donationerne tikker stadig ind fra folk, der bidrager økonomisk via telefon, internet og sms. Derudover går al indtjening fra "Hope For Haiti Now"-albummet ubeskåret til organisationer som Røde Kors og UNICEF.

"Hope For Haiti Now" blev sendt på MTV, og som noget ganske anderledes åbnede MTV op for, at også TV2 og TV3 kunne sende showet. På den måde tiltrak showet flere seere og derfor blev indtjeningen endnu større.

Liveoptrædender fra showet kan ses på MTV's webside, og albummet kan købes på iTunes.

ANNONCE