Nyhed

Lemvig Upcoming Festival har programmet klar

Endagsfestivalen kan være stolte af at præsentere navne som Turboweekend, Non+ og Kiss Kiss Kiss

Sidste år kunne den nystartede festival i Lemvig annoncere, at upcoming-navne som Hard Candy, Are We Brothers? og The Wong Boys kom forbi og viste muskler på scenen i Vestjylland. Nu gentager de tre gymnasieelever Morten Suusgaard, Lars Kruse og Jonas Amby succesen og kan nu præsentere programmet til dette års Lemvig Upcoming Festival.

De tre ildsjæle bag festivalen har en klar mission i at bringe nye og spændende navne til byens gymnasium. Det må siges, at festivalen efter deres line-up at dømme lever op til deres navn. Turboweekend (billedet), Kiss Kiss Kiss og Non+ står øverst på listen, mens man også kan høre Birk Storm og Baconflex i løbet af aftenen.

Især Turboweekend er et af de bands, der har haft vind med i sejlene, samtidig med at de også har fået udmærkede anmeldelser. Dette måtte GAFFA-anmelderen Michael Jose Gonzalez, da han overværede deres koncert til sidste års Spot Festival. Turboweekend fik fem stjerner og følgende ord med på vejen:


"Opmærksomheden er intakt under de afdæmpede numre, der vidner om et band, der har styr på sine virkemidler. Turboweekends musik inviterer både til fest og eftertænksomhed. Lagene i musikken er mange, og efter denne aftens magtdemonstration skal bandet være mere end velkomne til at sætte turbo på denne anmelders weekend en anden gang."

Lemvig Upcoming Festival sætter deres weekend i gang på Lemvig Gymnasium den 15. januar, og arrangørerne understreger, at festivalen er åben for alle. Billetter kan købes forskellige steder i Lemvig og i døren, og man kan finde yderligere information om endagsfestivalen på deres Facebook-side.

ANNONCE