Nyhed

Method Man til Store Vega

Wu-Tang-rapperen snyder ikke de københavnske fans for en koncert, når han gæster landet i foråret

I oktober kunne århusianerne glæde sig over, at den karismatiske storryger Method Man for første gang besøgte den jyske by til marts i år. Nu føjer Wu-Tangs lyriske maskinpistol endnu en dansk dato til sin turnéplan og annoncerer en koncert i Store Vega i samme uge.

Lige siden Wu-Tang-debuten i 1993, hvor Method Man blev promoveret som den store profil i kollektivet, har den erfarne rapper været aktiv med "Tical"-triologien, den magiske duo med bonkammeraten Redman og som ankermand på samtlige Wu-Tang-udgivelser. Derudover har flowskaberen også gang i en anselig skuespillerkarriere og et supertrioprojekt med kollegerne Raekwon og Ghostface Killah under opsejling.

Method Man medbringer hollandsk/marokkanske rapper Cilvaringz, der sammen med Dj Sueside & Ledr P sørger for opvarmningen. De er ligesom Meths eget hold, der består af backuprapperen Streetlife og dj'en Mathematics, alle en del af det udvidede Wu-kollektiv.


Der bliver med andre ord rigeligt at se frem til, når Method Man lander i Danmark og tænder op for røgen på Train den 23. marts og i Store Vega den 25. marts. Billetsalget til den sidste koncert starter fredag den 8. januar, hvorefter billetter til begge koncerter kan findes via GAFFA Live.

ANNONCE