Nyhed

Mnemic holder release party

Med løftet om gratis øl og Jägermeister inviterer de danske metal-drenge deres fans til et gennemlyt af deres nye plade

Det fjerde album fra danske Mnemic kommer i butikkerne om et øjeblik, og det fejres med tre release parties i samarbejde med Hifi Klubben i henholdsvis Aalborg, Århus og København, hvor fans og andet godtfolk kan få et gennemlyt af den nye plade, "Sons Of The System", og få sig et par øl på deres regning. Der er også mulighed for at købe albummet på forskud, og dermed deltage i konkurencen om en signeret Jackson-guitar.

Det er efterhånden tre år siden, der sidst har været nyt at hente fra det futuristiske metal-band, og med dette fjerde udspil skulle de ifølge heavymetal.dk have præsteret deres hidtil bedste. Her fik de karakteren 80 ud af 100, og anmelderen skrev blandt andet:

"De synkoperede riffs er stadig en fast bestanddel af udtrykket hos Mnemic, og det tekniske håndværk er der da heller ikke en finger at sætte på, og når bandet leverer sange som "Mnightmare" er det svært ikke at lade sig rive med, fordi de tekniske, tunge og melodiske aspekter går op i højere enhed. Ved første gennemlyt er det da også sange som førnævnte "Mnightmare" der bides mærke i, men det mærkes allerede ved anden gennemlytning at mange sange har fået flere lag og mere dybde, som samlet efterlader Mnemic med et rigtigt stærkt udspil. "Elongated Sporadic Bursts" og "Hero In" er andre eksempler, hvor en stærk vokalmelodi er omdrejningspunktet, men Mnemic samtidig får demonstreret tekniske finesser."


"Sons Of The System" er lagt ud til gratis streaming på bandets MySpace-side, og vil man opleve dem live, begiver de sig ud på en danmarksturné med F.U.K.T. til februar. Sted og tidspunkt for release parties og turnéplanen kan ses nedenfor. Koncertbilletterne er endnu ikke udsolgt alle steder, og kan findes via GAFFA Live.

Release parties:

Torsdag 14. januar:     Rock Caféen, Aalborg, fra 19.00 til 24.00

Fredag   15. januar:     Escobar, Århus, fra 19.00 til 24.00

Lørdag   16. januar:     Amager Bio, København (Danish Metal Awards)


Turnéplan:

13/02-2010: STARS, Vordingborg

18/02-2010: TRAIN, Århus w/ The Psyke Project

19/02-2010: POSTEN, Odense w/ The Psyke Project

20/02-2010: PUMPEHUSET, København w/ The Psyke Project

26/02-2010: GIMLE, Roskilde

27/02-2010: STUDENTERHUSET, Aalborg (uden F.U.K.T.)

ANNONCE