Nyhed

Nine Inch Nails har nyt album i støbeskeen

Trent Reznor skriver på sin hjemmeside, at der både udkommer nyt fra Nine Inch Nails og noget, som ikke er fra Nine Inch Nails

Det var et turbulent år for Nine Inch Nails sidste år, som med en stor turné, der også bragte dem forbi årets Roskilde Festival, sagde farvel til livekoncerterne. Spekulationerne har været mange omkring bandets fremtid, men nu skriver den energiske frontmand Trent Reznor, at der i hvert fald udkommer nyt materiale i Nine Inch Nails' navn.

Fans havde grund til at have bekymrede miner, da det ikke har været helt nemt at tyde frontmandens kryptiske beskeder, samtidig med at gruppen begyndte at sælge ud af deres udstyr. Trent Reznors seneste besked på gruppens hjemmeside er dog rimelig ligefrem, og grundlæggeren af rockgruppen skriver blandt andet:

"Undskyld, jeg ikke har været meget til stede på det seneste, men jeg har haft travlt med ikke at arbejde i et par måneder, hvilket er hårdt arbejde for mig. Efter planen kommer der en række ting ud i 2010, heriblandt nyt materiale fra Nine Inch Nails og noget andet, som ikke er Nine Inch Nails. Jeg er i gang med at genfinde og genopfinde mig selv, hvilket føles unaturligt, usikkert, men der er lige det, som jeg har brug for."

Hvad der er i vente fra den utrættelige enmandshær Trent Reznor ud over den nye musik under navnet Nine Inch Nails, vides endnu ikke, men da frontmanden er kendt som hovedmanden bag både produktionerne, sangskrivningen, sangen og instrumenteringen, er det svært for ham at gå rigtig solo.

ANNONCE