Nyhed

Radiohead leverede nyt nummer til Haiti-koncert

Radioheads støttekoncert for Haiti blev en bragende succes, og bandet spillede oven i købet et helt nyt nummer

Der bliver i disse dage spillet utallige koncerter til fordel for Haiti, men det er de færreste, der som Radiohead kan skrabe 572.754 dollars (!) sammen på én enkelt aften. 

Lidt impulsivt valgte Radiohead at spille en koncert på The Henry Fonda Theater i Los Angeles. Bandet annoncerede koncerten i torsdags, og lagde derefter ca. 1000 billetter op til auktion på deres hjemmeside. Folk er tilsyneladende velvillige til at betale kassen for koncertbilletter, så længe pengene går til et godt formål, for som sagt nåede det samlede beløb op på 572.754 dollars. Alle pengene donerede Radiohead til Oxfam International.

Til koncerten spillede Radiohead en ny sang - "Lotus Flower" - som hidtil kun har været spillet under Thom Yorkes solokoncerter, så derfor fik det højtbetalende publikum også lidt eksklusivt indhold for pengene. Ud over den nye sang spillede Radiohead en bunke af deres klassikere, såsom "Karma Police", "Paranoid Android" og "The National Anthem".

På koncertens gæsteliste fandt man prominente navne som Justin Timberlake, skaberen af filmen Magnolia: Paul Thomas Anderson, bassisten fra Red Hot Chili Peppers: Flea, og Drew Barrymore.

Oxfam International afholder p.t. en onlineauktion, hvor man har mulighed for at byde ind på ting, som eksempelvis er doneret af Coldplay, Damon Albarn og Arctic Monkeys. Auktionen fortsætter indtil tirsdag den 2. februar.

ANNONCE