Nyhed

Spank Rock bootyshaker på Rust

Den energifyldte Baltimore-gruppe kommer tilbage til Danmark og sætter ild i dansegulvet

Mc'en Naeem Juwan er kendt som frontmanden MC Spank Rock i den numserystende festkvartet Spank Rock, der ikke er bange for at fylde dansegulvet og lade sveden dryppe fra væggene. Nu kan man igen opleve den energiske gruppe på dansk jord, når Spank Rock besøger Rust i denne måned.

Elektroniske beats, dybe basgange og Mc Spank Rocks vokal i front danner grundelementer i bandet, der flere gange har vist, at de også kan sætte gang i et dansk publikum. De beviste de blandt andet til Roskilde Festival i 2006, hvor den roste debutplade "Yoyoyoyoyo" netop var udgivet. GAFFAs anmelder belønnede på det tidspunkt koncerten med fem stjerner og skrev blandt andet:

"Spank Rock fyrede op for kantede beats, legesyge lydflader og fræk lyrik, og numre som 'Rick Rubin' og 'Bump' ramte lige i mellemgulvet på det sparsomt fremmødte publikum, der dog i løbet af koncerten blev flere og flere. Begejstringen var dog ikke til at tage fejl af, og med den funky Sweet Talk og den mellemgulvsforherligende 'Put That Pussy On Me', der kækt låner et sample fra Snoop Doggs 'Drop It Like It's Hot', tog festen nye højder."

Spank Rock er ikke den eneste annoncerede kunstner denne aften på Rust, hvor de to amerikanske dj's Ninjasonik og Dj Teenwolf sørger for at gøre publikum varme til den lange nat, mens den debuterende danske dj-duo White Pony fejrer deres udgivelse af albummet "K Town Stomp" i Basement på samme tid.

Festlighederne eksploderer den 29. januar på Rust, og billetterne kan findes via GAFFA Live.

ANNONCE